این کارشناس ارشد حقوق بین الملل در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: پیش از برگزاری جشنواره سی و ششم فیلم فجر شنیده می شد که آقایان قرار است به صورتی کاملاً محافظه کارانه این جشنواره را برگزار کنند اما آنچه در عمل ما شاهد آن بودیم جشنواره ای کاملاً جهت دار بر ضد منافع نظام و انقلاب اسلامی بود.
وی ادامه داد: نکته مهم آنجا است که مسئولان برگزارکننده جشنواره فیلم ها را دستچین کرده بودند و به اصطلاح خودشان بهترین ها را برای حضور در این جشنواره آماده کرده بودند؛ سالی که نکوست از بهارش پیدا است و قطعاً با این وضعیت ما در سال آتی با بحران اکران و هویت در سینمای کشور مواجه خواهیم شد و همه فیلم ها مسأله دار خواهند بود.
این منتقد سینما تأکید کرد: در بسیاری از فیلم های این دوره از جشنواره که بنده برای آنکه نمی خواهم هیچ گونه تبلیغی برای این آثار نازل و کثیف انجام دهم اسمی از آن ها نمی برم مطالبی گفته می شد که نه تنها هیچ قرابت و همخوانی با فرهنگ ایرانی-اسلامی و هویت و آرمان های دینی و انقلابی نداشت بلکه حتی بر ضد آن ها نیز بود.
سربخش در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه سینما و تلویزیون تیشه به ریشه فرهنگ کشور زده اند اظهار داشت: زمانی که آقای رشیدپور به عنوان مجری برنامه سینمایی «هفت» که مهمترین برنامه سینمایی در تلویزیون است اعلام می کند که ما به هیچ فیلمی به صورت سیاه و سفید نخواهیم پرداخت و تلویزیون را محلی برای تعریف و تمجید از فیلم های حاضر در جشنواره می کند به عموم مردم و کشور خیانت کرده است چرا که باعث می شود مردم با خیال راحت دست زن و فرزندان شان را بگیرند و به سینما بروند و با فیلم های کثیف روبرو شوند که حتی ذکر موارد شنیع آن نیز مشمئز کننده است.
مدیر مسئول نشریه سینما رسانه افزود: تلویزیون نباید دست در دست سینما بدهد و باعث شود تا فرهنگ جامعه ایرانی-اسلامی بیش از آنچه شاهد هستیم دچار بحران گردد. باید کارشناسان و منتقدانی که به این برنامه دعوت می شوند همگی دغدغه نظام و انقلاب را داشته باشند.
سربخش در خاتمه این گفتگو افزود: بنده هنوز در شگفتم که چگونه در یکی از فیلم های حاضر در جشنواره به راحتی خیانت به تصویر کشیده می شود و در نهایت فیلمساز نتیجه های عبث می گیرد! این ها نکات تأسف باری است که نشان از تهاجم فرهنگی دارد و جشنواره انقلاب نباید این آثار را به نمایش درآورد.
نظرات